Z denníka teroristu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Webgame...

...alebo najsamlepšia onlinovka na českom a slovenskom nete!!!

Komunita 30 tisíc online hráčov hovorí sama za seba.

Takže čo to vlastne Webgame je? Pre nezainteresovaných:-)

Ako som spomínal je to onlineovka, ale aká? Po zaregistrovaní dostanete vlastnú krajinu, k tomu dve nápovedy pre lepšiu orientáciu v hre. Po zvolený názvu krajiny a vybere druhu štátneho zriadenia(nie je podmienkou) sa môžme pustiť do hrania. Na začiatku sa farmári(určite viete čo to znamená). Po vybudovaný kvalitnej ekonomiky a akotakej armády, môžme dôjsť k tomu najlepšiemu. A to sú útoky-či už taktické alebo dobyvačné, lúpeživé a vyhladzovacie. Netreba zabúdať aj na obranu. Pri bitkách hráč získava tzv. expy(body zručnosti pri bitkách), ktoré sú dôležité pre udelenie hodnosti hráčovi. Ale hlavným meradlom sú body prestíže krajiny, ktoré sa  každým kolom buď pripočítavajú alebo odpočítavajú. Všetko záleží od šikovnosti hráča.

Priaznivcom krásnej gamegrafiky musím sklamať, lebo hra sa ovláda pomocou odkazou a nie je hrateľná ako napríklad Warcraft. Ale to vôbec nevadí. Hra je perfektne prepracovaná do detajlovou bez zbytočných dier. Ale dosť bolo rečí, hor sa do hrani


Svet internetu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014