Z denníka teroristu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Staňte sa hokejovým manažerom

...byť trénerom a ekonómom vlastného tímu...

...je koniec ligy a tým aj veľa napatých chvíľ, ktoré sme pri ňom prežívali. Liga je len raz za rok a aj hráči majú právo na oddych. Ale vy nemusíte oddychovať. Na stránke www.hockeyarena.net môžete pokračovať v športovom zápolení trochu netradične, z tej druhej strany.

Čo to vlastne znamená Hockeyarena? Je to onlinový hokejový manažer, kde po registracii dostane kazdy vlastny tím. Ulohou hraca je vybrat si ligu(nasadenie do ligy je obmedzene neskorým vstupom do hry), ktorej chce hrat. Potom si vybere meno, zostaví tím z ponukaných hráčov, nastaví lajny a ich poradie, stavia vybavenie štadiona a miest na sedenie.

Velmi dolezitou ulohou je finančna stranka hokeja. Cize rozpoctovanie, platy hráčov, ich nakup, stanovovanie cien vstupeniek, predaj hracov atd.

Priebeh hry vyzera asi takto. Pocas dna mozete nastavit vsetko co len chcete a pripravit druzstvo na vecerný zapas. Zapas sa odohra okolo 01:30 prostrednictvom prepoctu zapasov. Liga pozostava z 30 zapasov, hra sa systemom pondelok, utorok - stvrtok, piatok pricom volne dni mozu manazeri vyuzit na regeneraciu timu alebo na pripravny zapas ktory si musi manazer sam dohodnut. Liga konci Playoff- stvrtfinale a semifinale na dva vitazne zapasy a finale na tri vitazne.

Dalej je tu moznost hrat o narodný pohár resp. svetovú ligu. Dalsou moznostou je hrat majstrovstva sveta, ale za kazdy stat bude vybraty jeden manazer ktory bude viest narodne muzstvo.

Odmenou za uspešné výsledky su pohare, premie atd. Takze nezufajte ze liga skoncila, pustite sa do vlastnej ligy a budte stale v hre!!!

 


Svet internetu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014