Z denníka teroristu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

My favourite lovesong

...alebo hudbu ktorú počúvam...

Čaute!

Vítam vás v ďalšom článku predstavovačky. Tentoraz to bude o hudbe ktorú rád počúvam a nemôže nikdy chybať pri každej činnosti.

Nemám istý vyhranený štýl ktorý by ma úplne zaujal, ale mám svoje zásady. To znamená že hudbu ako ozón alebo Päťka(five) vôbec nemusím . Ale predsa som tak trošku "rockofil". Gitarové balady mám rád nadovšetko.

Prehrabávam sa v adresári mp3-jok a vyberám kapely ako Metallica, Rammstein, LP, Greenday, Evanescence, Nightwish, Clawfinger, Dan Landa, Orlík...

A prečo? 

  Metallica mi dala prvé rozmery, bola prvou kapelou ktorú som si začal vážiť. Teraz už len nostalgicky spomínam na tie krásne časy a na ich koncert na Interi v BA.

 Rammstein je obraz toho ako sa ja cítim. Plný kontroverzie, svojského humoru , odlíšne vnímanie sveta... ľudia s týmito črtami sú moja krvná skupina.

Linkin Park si vybudovali u mňa rešpekt. Aj keď kapiel tohoto rázu je už neúrekom, ctí ich to že oni stýmto štýlom dokázali najviac a ako prvý.

Greenday sa mi páči pre ich ponímanie na ameriku a neposlednom rade kvalitnú hudbu.

Evanescence je super, speváčka má hlas jak boží bič. Nightwish to isté

Clawfinger počúvam len krátko, ale teraz viem že to nie je len také chvíľkové opojenie...treba si vypočuť

No nakoniec moje srdcovky. Orlík je už legenda ale žije v našich srdciach. Nechcem tu propagovať skinheads len vyslovujem svoje sympatie ku kapele. Po zakázaní kapely Dan pokračuje v posolstve aj ked opustil kapelu pred jej zánikom.

Takže toto je asi z tejto témy všetko


O teroristovi | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014