Z denníka teroristu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Markíza vs. Superstar

...skrytá závisť v televíznych novinách...

Kto pozeral dnes televízne noviny markízy, tak vie o čo tu ide.(Markíza kritizovala že prečo stv neupravila svôj program kvôli pápežovi)

Ale nestalo sa to už prvýkrát. Pred nedávnom prinášala správy o tom, že RVR(rada pre vysielanie a retransmisiu) preskúmava či stv nekonala protizákonne pri vysielaní SHS. No kedy sa len starala markíza o RVR?

Vážim si sv. Otca, ale myslím si že jeho odkaz, ktorý by som parafrázoval asi takto-nesmúťte, pápež je veselý-dáva jasne najavo že SHS musí pokračovať. A keď sa tak ohadzujú tým že aký sú oni súcitný, prečo si neodpustili reklamu pred a po vysielaní PP pohrebu(počas vysielania-neviem potvrdit, lebo som pozeral na stv).

Do správ dali toho pravého-Miloša Mistríka, toho ktorého vyhodila stv už pred rokmi teraz ju krituzuje na súkromnej stanici. Ked už sme pri tom náboženstve, tak by som ho nazval 100% Judášom a to ho ešte urázam.

Podľa môjho subjektívneho názoru si myslím, že telefonát s Rybníčkom bol tiež zmanipulovaný-zostrihaný, ale to ma až tak nepáli.

Rozhodol som sa že budem bojkotovať markízu a prvé čo urobím je že vymažem z TV prijímaču kanal Markízy...


Očami diváka | stály odkaz

Komentáre

  1. Môj názor je taký, že: ...
    Markíza je najhoršou a najneobjektívnejšou televíziou, na slovensku. Veď už len v polovici vety odstrihnuté výroky politikov hovoria samé za seba (za Markízu).
    Markíza si od začiatku zvolila taktiku pôsobenia na ľudí bažiacich po ohováraní, nenávisti, závisti a pohŕdaní.
    publikované: 08.04.2005 20:51:18 | autor: Dávid (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ešte jeden osobný názor
    súhlasím, markízu si síce nevymažem z predvoľby ovladača,veď načo, aj tak som už hodne dlhú dobu na markíze nepozerala nič z ich tvorby, len ak je nejaký dobrý film, ich tvorba zaváňa populizmom, nízkou kvalitou a nevedia hovoriť o ničom inom ako o politike a to ešte tak, že sa cítim trápne a to sa nich len pozerám. Mne osobne sa jej "hlavný zabávači" - Skrúcaný, Tlučková a Noga, totálne zhnusili. Dobre, robia politickú schow, ale prečo nie na úrovni, stačí ich porovnať s pánom Šimkom, aj ten robil politickú schow - ale úroveň je neporovnateľná, ale načo sa čudujem skutočným Pánom hercom a zabávačom nesiahajú ani po členky, šte aj ten Uragán dogabali, stačilo mi keď hneď do prvého dielu Uragánu na markíze museli nanominovať Skrúcaného.

    FUJ FUJ FUJ ....
    publikované: 08.04.2005 21:07:20 | autor: azzadora (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to co sa stalo len potvrdilo moje slova
    O co vlastne islo. Za Markizou ludia vidia Palka Ruskovie. Aj ked tvrdi, ze uz s nou nic nema, stale s nou ma vela. Je to tribuna jeho strany. Niekto svojho casu obvinil STV z toho, ze je ovladana KDH.
    Ak by STV zrusila SHS, podporila by Ruskove snahy z posledneho obdobia. A kedze ju nezrusili, vyuzila to Markiza vo svoj prospech.

    BTW. smajlovia z www.k-fun.sk, vsak?
    publikované: 09.04.2005 11:45:47 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. for dmiba
    sú parádny že? z k-fun stránky som sa dozvedel o blogu
    publikované: 09.04.2005 11:54:56 | autor: combat19 (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. for dmiba
    sú parádny že? z k-fun stránky som sa dozvedel o blogu
    publikované: 09.04.2005 12:15:26 | autor: combat19 (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Odkaz "Teroristovi"
    Si ty ale dobrý kokot, "Terorista". Viem, že to vieš o sebe aj ty, inak by si sa neskrýval za pseudonym.
    publikované: 23.10.2008 19:24:48 | autor: fero (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014