Z denníka teroristu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kickboxerista

zaujímavé miesta na slovenskom nete 1.

Pri sťahovaní skladby od Korn zo zahraničného serching webu som naďabil na zaujímavú stránku www.kickbox.sk. Link sťahovania bol práve z tohoto servera.

nebojte to nie naozaj

Príjemne ma prekvapil obsah aj grafika stránky. Veľmi jednoducho- nájdete tu všetky novinky čo sa toho športu týka, históriu kickboxu, fotogalériu petržalského klubu, sú k dispozícii stiahnuť záznamy so súbojov s hudobným podmazom, je tu obchodík, a hlavne pre nás laikov je tu vysvetlené čo to vlastne kickbox je, jej terminológia a štýly. Nechýba chat, diskusia, ankety...

a bum koleno do brucha

Najviac som sa zabavil pri hrách ktoré sa dajú zahrať ako kickpong, reflex a externým linkom 2d boxing. Reflex ako názov prezrádza je preverenie vlastného reflexu, tým že ako rýchlo zareagujete na zmenu farby v okne s vtipným vyhodnotením.

váááááááááááááááá

Onedlho sa s vami podelím o ďalší zaujímavý a nie až tak populárny slovenský web. Len treba brať do úvahy že Slovensko trpí nedostatkom dobrých stránok...


Svet internetu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014