Z denníka teroristu

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Internet od ST(2.)

...poriadny pornohoror...

Koniec prvej časti: Na druhý deň som si stiahol u kamaráta(lebo u mna sa nedalo na nete robit vôbec nic) antispywarový  program a použil som ho. Áno, vyčistil my počítač od všeljakej pliagy čo sa tam za týžden dostalo ale problem mi to nevyriesilo. Bol večer, čiže som nemohol isť do kancelarie ST, takže som opat zavolal na operatora, ktoremu som beztak nedoveroval...

Ale ozval sa mi druhý operator resp. operatorka, ktora to riesila so mnou rovnako, cize som skontroloval nastavenia atd. Takze sa aj ona vyhorila aby som pouzil antispyware, ktory som uz predtym pouzil. Pokracovalo dalsie vysvetlenie z jej strany ze ten antispyware(ad-aware) neznici vsetky spyware z pocitaca. Mal som si stiahnut druhy antispyware(spybot), ktorý som nahodou stiahol spolocne s ad-awarom, lebo mi to tak poradil kamarat. Ked som jej oznamil tak "nahodou" spadla linka.

Zavolal som druhykrat ale bolo obsadene. Az na taky 10-krat ma spojili s operatorom(pre zmenu s nejakym muzom) a tom som uz bol najedovany az to pekne nebolo. Po obvyklej konzultacii mi navrhol asi toto, "ked sa vam nepaci nase pripojenie mozte sa dat odpojit". Tak to bola posledna kvapka do mora môjho hnevu.

Na druhý den som isiel do kancelarie odpojit net. Uz pokojny som sa rozpraval z asistentkou ST, ze ci mi vie dat ona odpoved(ked uz toho operatori neboli schopni) na otazku preco mi nefunguje net. Ona promptne nahodila do svojho počítača moje telefonne cislo. A zistila asi tolko ze  internet mi nejde pretoze moja telefonna linka je z cias 2.sv.vojny(cize na jednej linke su napojeny 4 ucastnici). Samozrejme, priznala ze pri pripajani na net pochybila jej kolegyna tym ze ma neupozornila o tychto problemoch.

Vyborne-hovorim si- aspoň mozem zrusit pripojenie aj z vratenym penazi. Ale ked som jej to prikazal, tak ona nato ze skusi vybavit telefonicky ci sa da osamostatnit linka tak aby mala len jedneho uzivatela. Odpoved od nej po kratkom telefonovani(asi s inziniermi) bola kladna. Tak sme spisali dohodu o osamostatneni a potom som len cakal kedy pridu tu linku osamostatnit. Aj prisli ale az o ...

...pokračovanie nabudúce(čiže asi zajtra)...  

<predchádzajúca časť      

nasledujúca časť>


Zo života teroristu | stály odkaz

Komentáre

  1. presne to ma napadlo
    Tvoja linka nie je z 2 sv. vojny, ale telecom tzv. PCM-kou riesil castokrat problems vedeniami a teda na jednu klasicku linku 33.6kbps nahodil 4 ucasnikov po 9.600kbps. Pricom je logicke, ze malokedy sa stane ze volaju 4 naraz, teda by nemali prekonat tych 33.600kbps. Na telefonovanie a faxovanie to stacilo, problem nastal, ked sa ucastnik rozhodol vyuzit datove sluzby s potrebou plnej sirky pasma.

    Inak doporucujem ti napisat list a poslat ho priamo do BA, ze si vdaka ich neschopnemu personalu mal takyto problem x-dni, mesiacov.... a urcite ti na zaklade toho aspon jeden, dva mesiace co to odpustia. Alebo mozno sa na to vykaslu, ved na Slovensku je to tak.
    publikované: 12.04.2005 20:55:52 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014